Jämför KreditkortDet finns många anledningar till att man ska ha ett kreditkort och om du inte redan har ett bör du ta en titt på det. Du kan nämligen få många förmåner och dessutom spara pengar genom att handla på kredit. Det kanske låter otroligt, men många gör redan detta och faktum är att genom att de handlar sina dagligvaror på kredit får de mycket pengar över till annat. Det går till så att när du letar efter det bästa kreditkortet för dig väljer du ett kreditkort som ger hög återbetalning, eller rättare sagt har en hög procentuell bonus.

Om du därefter sköter dina fakturor och betalar tillbaka inom 56 dagar kostar det dig heller ingenting att använda dig av ett kreditkort. Väljer du dessutom ett kreditkort som har till exempel 10 procent i bonus, och du handlar för 10.000 kronor på kredit som du hade handlat i vilket fall kommer du alltså att få 1000 kronor tillbaka. Om dina matkostnader vanligtvis är 5000 kronor i månaden och du handlar det på kredit istället har du plötsligt sänkt dina matkostnader till 500 kronor i månaden och faktum är att det är precis så det fungerar.

Om du reser, eller vill resa mer, kan skaffa en SAS Amex Premium och tjäna Eurobonus-poäng på allt du handlar (om du använder länken så får du 12000 EB-poäng direkt). Till exempel på ICA faktiskt!

Var dock noga med att inte övertrassera din månadskvot.


Kortio är oberoende kortförmedlare som är helt fristående från kortinstitut. Med lång erfarenhet av att förmedla privatekonomiska tjänster med internet som utgångspunkt förmedlar vi din kortansökan till vald bank eller kreditinstitut.

Kort du kan jämföra hos Kortio

American Express
Bank Norwegian
BlueStep Finans AB
British Airways Card
Collector Bank
Danske Bank
DnB Sverige
Entercard
Eurocard
Handelsbanken
Hemköpskedjan
ICA Banken
Ikano Bank
Länsförsäkringar
Marginalen Bank
Med Mera Bank AB
More Golf
Nordea Bank

Nordea Finans
Nordnet
OKQ8 Bank
Resurs Bank
SAS Eurobonus
SEB
Santander
Consumer Bank AB
Forex Bank
Seven Day Finans AB
Skandiabanken
Sparbankernas Riksförbund
Sparbanksstiftelsen Öresund
Swedbank
Volvofinans bank
Wasa kredit