Prenumerationer med premie!

Om du är ute efter en bra deal på en tidningspremie kan du sluta leta

Toppen-erbjudanden

Sköna Hem + 4 st rödvinsglas från iittala

4 st rödvinsglas från iittala Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för iittala. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier. Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse! 45 cl. Värde 699:-.

Allt i Hemmet + 2 Ostindia Floris-skålar från Rörstrand

Rörstrand Ostindia Floris passar Skålar från Rörstrand Den populära skålen Ostindia Floris från Rörstrand passar perfekt som frukostskål, till desserter eller att servera tilltugg ur. Den djupa skålens unika dekorationen kännetecknas av ett tätt bladverk som utspelar sig över porslinet som en flora. Tål diskmaskin. 30 cl. Värde 169 kr/styck. Totalt värde 338 kr.

Gård & Torp + 2 st Ostindiaskålar från Rörstrand

Ostindia skålar från Rörstrand Idag finns det ostindiska porslineti både stugor och slott över helaSverige. Den klassiska dekoren har motstått tidens tand och modetssvängningar. En slitstark succésom även kommer att uppskattas av generationer efter oss. Material: Fältspatporslin, 50 cl. Tål maskindisk. Totalt värde 518:-.

Inredning och köks-premier

Premier med inredning, kök och detaljer för hemmet

Sköna hem + 4 st rödvinsglas från iittala

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för iittala. Den spännande karaktären har gjort Essence till en av världens mest hyllade glasserier. Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse! 45 cl. Värde 699:-.

Släkthistoria + Njord knivset

Njord-setet består av två superskarpa knivar som är döpta efter Njords två barn Freja och Frej. Freja är en hackkniv med en blandlängd på 17 cm – perfekt för att hacka och skiva. Frej är en kockkniv med en bladlängd på 20 cm – perfekt för exakta snitt.

Släkthistoria + Kähler Hammershøj Termokande

Den exklusiva termoskannan från Kähler är designad med inspiration från Hammershøis övriga design. De ikoniska räfflorna och det mjuka designspråket vittnar om en termoskanna som går fantastiskt ihop med resten av Hammershøi-serien.

Teknik

Premier med teknik & lek

Skönhet

Premier som shampoo, hudvård, mascara och mycket med

Träning

Premier med träningsprodukter

Aktiv Träning + Nordic massagekudde

Det finns inget bättre än en rejäl massage för att mjuka upp spända muskler. Men det är svårt att massera sig själv, och det ger snabbt ömma fingrar. Med en smart och effektiv massagekudde kan du få en SKÖN massage, precis när det passar dig – och helt utan att behöva beställa tid hos en massör!

Militär Historia + gåva: VEEGO weekendväska

Behöver du en snygg men samtidigt robust och användbar väska? Då är denna smarta weekendväska från VEEGO ett utmärkt val. Oavsett om du ska upp till sommarstugan, ner till solen i söder eller bara en sväng till gymmet är denna väska perfekt.

Trädgård

Prenumerationspremier med trädgårdsprodukter

Allt om Trädgård + sekatör från Fiskars + handskar från Tegera

Sekatör från Fiskars Sekatören är utrustad med sidoskär som ger rena snitt, vilket passar för beskärning av färska grenar eller blomstjälkar. De stadiga handtagen ger ett bra grepp och beläggningen på det klippande skäret minskar friktion. Värde 169:-. Handskar från Tegera Smidig och slitstark handske för torra-fuktiga miljöer. Nitrilfoamdoppning med mycket bra grepp. DMF-fria och hudvänliga med Oeko-Tex certifiering. Välj mellan small och medium. Värde 49:-.